Archive for the ‘GL Trivia’ Category

Guiding Light Trivia 18

November 3, 2014

Another entry of trivia questions series. The answers are at the end, but don’t peek. It’s not a Manny thing to do. Find more questions by searching for Trivia in the search box.

1. Who was Vanessa Chamberlain’s maid of honor at her first wedding to Billy Lewis?

a. Maureen Reardon
b. Jenna Bradshaw
c. Holly Norris
d. Trish Lewis

2. Rick Bauer and Mindy Lewis first declared their love for each during a dance at a major event. What was it?

a. Nola and Quint’s Civil War Style Engagement Ball.
b. Masquerade Ball to Welcome Alexandra Spaulding to Town
c. Four Musketeers Prom
d. Founder’s Day Party

3. Olivia Spencer received Gus Aitoro’s heart. Earlier Rick Bauer also had a heart transplant. Whose heart did Rick receive?

a. Richard Winslow
b. Jeffery O’Neill
c. Bill Bauer
d. Maureen Reardon Bauer

4. Which of the following was NOT a name used by the Cooper family diner?

a. Wheels and Meals Diner
b. 5th Street Diner
c. Farley’s Diner
d. Cooper Diner

5. Before Shayne Lewis overnight became an instant baseball wonderkid, he was obsessed with another sport. What was it?

a. LaCrosse
b. Soccer
c. Basketball
d. Swimming

6. Besides her mother Calla, Jessie Matthews had two blood relatives who were long time residents of Springfield. Who were they?

a. Reva Shayne Lewis and Hawk Shayne
b. Ross Marler and Justin Marler
c. Lillian Raines and Beth Raines
d. Alan Spaulding and Phillip Spaulding

7. Which of these ladies was NOT ever married to Phillip Spaulding?

a. Mindy Lewis
b. Chelsea Reardon
c. India Von Halkein
d. Beth Raines

8. What two ladies showed up in the same dress (copied from a famous movie) at Nola and Quint’s engagement party?

a. Reva Shayne and Vanessa Chamberlain
b. Vanessa Chamberlain and Nola Reardon
c. Mindy Lewis and Beth Raines
d. Hillary Bauer and Katie Parker

9. During the 1980s I eagerly awaited a special visitor who returned each year at Christmas time. Who was it?

a. Santa Nick
b. Kris Kringle
c. Mike Bauer
d. Miss Martha Lewis

10. Where did Ben Warren live when he first came to town?

a. Towers Hotel
b. Reardon Boarding House
c. Beacon Hotel
d. Marler Carriage House

1.d 2.b 3.a 4.c 5.d 6.c 7.b 8.b 9.a 10.a

Robansuefarm is the handle of one of Manny and Guiding Light‘s biggest fans following in her family’s footsteps of Guiding Light fandom since 1939. This blog is an effort to make it easy to find Guiding Light and especially Manny online. Check back here for her blog, find fanfic previews and fake WSPR newscasts on her YouTube, find podcasts that look back to old shows and audios of her fanfics on Blog Talk Radio, and finally follow her on Twitter and Facebook.

Advertisements

Guiding Light Trivia 17

June 19, 2014

This is the second of a two part special set of trivia questions originally published in the program for So Long Springfield event from Las Vegas. They were originally fill in the blank. I’ve added the alternatives. I also skipped the first question which was poorly written with an odd answer. I also caught and fixed several typos from the original. The answers are at the end, but don’t peek. It’s not a Manny thing to do. Find more questions by searching for Trivia in the search box.

1. What was the name of the gallery that Alexandra Spaulding owned?
a. Lighthouse Arts
b. Cachet
c. The Gallery
d. Blue Orchid

2. Fletcher and Holly’s child was diagnosed with what two medical problems?
a. Brain Tumor
b. Liver Failure
c. Down Syndrome
d. Heart Defect

3. Who delivered Blake’s twins in the Bauer Cabin?
a. Dr. Rick Bauer
b. Ross Marler
c. Holly Norris Bauer Thorpe
d. Dr. Claire Ramsey

4. What name was Daisy Cooper Lewis given by her adoptive parents?
a. Harley Davidson Cooper
b. Samantha Marler
c. Susan Lemay
d. Darlena LaCross

5. Who was the Spaulding family attorney?
a. Leo Flynn
b. Ben Warren
c. Neil Blake
d. Doris Wolf

6. Who was Hawk engaged to marry when his ex-wife Sarah Shayne came to Springfield?
a. Alexandra Spaulding
b. Holly Norris Bauer Thorpe
c. Chelsea Reardon
d. Lillian Raines

7. What was Hope Bauer Spaulding’s profession?
a. Interior Decorator
b. Physician Assistant
c. Executive Assistant
d. Nurse

8. What was the final legal name on the show of Lucille Wexler’s adopted daughter?
a. Holly Norris Thorpe Lindsey Reade
b. Nola Reardon Chamberlain
c. Amanda Spaulding Thorpe
d. India Von Holkein Spaulding

9. On Mindy Lewis’s 18th birthday, her paternal grandfather bought her a special birthday present, what was it?
a. The piece of land where she and Kurt Corday built their house
b. A new Ferrari
c. A thoroughbred horse
d. A fur coat she refused to take off all night

10. For what criminal charge, did Holly sue Roger Thorpe?
a. Embezzlement of her trust fund
b. Manslaughter for shoving her down and causing her miscarriage
c. Marital Rape
d. all of the above

1.b 2.c,d 3.a (Rick thought he was the father of the twins at the time) 4.c (d is Blake Marler’s pen name) 4.c (family attorney, but Leo Flynn was Roger Thorpe’s attorney) 6.d 7.a 8.c 9.d 10. c, a was his marriage to Dinah Marler, b was his marriage to Jenna Bradshaw

Robansuefarm is the handle of one of Manny and Guiding Light‘s biggest fans following in her family’s footsteps of Guiding Light fandom since 1939. This blog is an effort to make it easy to find Guiding Light and especially Manny online. Check back here for her blog, find fanfic previews and fake WSPR newscasts on her YouTube, find podcasts that look back to old shows and audios of her fanfics on Blog Talk Radio, and finally follow her on Twitter and Facebook.

Guiding Light Trivia 16

May 29, 2014

This is the first of a two part special set of trivia questions originally published in the program for So Long Springfield event from Las Vegas. They were originally fill in the blank. I’ve added the alternatives. I also skipped the first question which was poorly written with an odd answer. I also caught and fixed several typos from the original. The answers are at the end, but don’t peek. It’s not a Manny thing to do. Find more questions by searching for Trivia in the search box.

1. Between what years was The Guiding Light aired on the radio? Choose two years.
a. 1935
b. 1937
c. 1951
d. 1956

2. Where did Guiding Light go for the first “on location” shoot for a soap? 
a. Central Park in New York
b. Nassau for underwater footage
c. Stowe, Vermont for mountain footage
d. Hollywood Hills Sign in LA

3. What was the name of the local disco in Springfield?
a. Wired for Sound
b. Blue Orchid
c. Springfield Light
d. Disco Duck

4. In 1977, who was Springfield’s “Man of the Year”?
a. Roger Thorpe
b. Alan Spaulding
c. Mike Bauer
d. Ross Marler

5. What was Reva Shayne Lewis’s job at the Springfield Mirror?
a. Editor
b. Advice Columnist
c. Writer
d. Photographer

6. What was the name of the novel that Phillip Spaulding wrote, which was set during the roaring 1920s?
a. Prom Night
b. Zanzibar
c. One True Love
d. Hearts Alone

7. What beauty contest did Mindy Lewis win?
a. The Sampson Girl Contest
b. Miss Springfield
c. Miss Lighthouse
d. Miss Fourth of July

8. What is the favorite tradition of the Bauer Family?
a. Memorial Day Picnic
b. Civil War Days
c. Bauer BBQ
d. Christmas Caroling

9. Which holiday is the Bauer BBQ held on?
a. Memorial Day
b. Fourth of July
c. Labor Day
d. Flag Day

10. What was the Reardon family business?
a. Reardon Boarding House
b. Wheels and Meals Diner
c. Fourth Street Chocolates
d. Light Aerobics

1. b,d 2.b 3.a 4.c 5.d 6.b (a was a short story by Phillip, c & d were novels by Blake Marler) 7.a 8.c 9.b 10.a

Robansuefarm is the handle of one of Manny and Guiding Light‘s biggest fans following in her family’s footsteps of Guiding Light fandom since 1939. This blog is an effort to make it easy to find Guiding Light and especially Manny online. Check back here for her blog, find fanfic previews and fake WSPR newscasts on her YouTube, find podcasts that look back to old shows and audios of her fanfics on Blog Talk Radio, and finally follow her on Twitter and Facebook.

 

Guiding Light Trivia 15

February 12, 2014

The answers are at the end, but don’t peek. It’s not a Manny thing to do. Find more questions by searching for Trivia in the search box.

1. At Hamp’s bachelor party Ross bragged the sports team he captained won the national championship his Junior year. What was the sport?

a. Lacrosse
b. Football
c. Tennis
d. Squash

2. Frank Cooper dropped out of high school and got his GED. What grade did he have to drop out of to help support his family after his parents abandoned him?

a. 8th grade
b. 10th grade
c. 11th grade
d. 12th grade

3. What do Morgan Richards and Amanda Spaulding have in common?

a. They both married a Spaulding man.
b. They shared the same mother.
c. They both worked as models.
d. They both had red hair.

4. Billy Lewis’s best friend was Hampton Speakes. Hamp regularly played music both as part of storyline and just for fun. What instrument did he play?

a. Saxophone
b. Clarinet
c. Guitar
d. Bongo Drums

5. Rick Bauer often talked about his special relationship growing up with an older relative and how he hoped to replicate that kind of relationship with his own children. Which older relative was he talking about?

a. Mike Bauer – his uncle
b. Papa Bauer – his great-grandfather
c. Ed Bauer – his father
d. Bert Bauer – his grandmother

6. Maureen’s ghost appeared to Michelle over the years at all the following places except:

a. AIDS Memorial Garden at Cedars Hospital
b. Cell at Springfield Police Department
c. Reva’s House
d. Laurel Falls

7. Which of these names was NEVER used for the restaurant most commonly known as Company?

a. Leslie and Company
b. Tony Reardon and Company
c. Petula’s
d. Elizabeth and Company

8. Which of the following characters had published books?

a. Coop Cooper
b. Blake Marler
c. Phillip Spaulding
d. All of the Above

9. Which of these things do Michelle Bauer Santos, Beth Raines Spaulding, and Reva Shayne Lewis have in common?

a. They went temporarily blind.
b. They had an alternative personality emerge for a time.
c. They suffered from amnesia.
d. All of the above.

10. What is the official name of Springfield Country Club?

a. Lakeland Country Club
b. Springfield Country Club
c. Cedars Country Club
d. Blue Orchid Country Club

1.d 2.c 3.b  Jennifer Richards was the biological mother to both women. 4.a 5.d 6.d 7.a 8.d 9.d 10.a

Robansuefarm is the handle of one of Manny and Guiding Light‘s biggest fans following in her family’s footsteps of Guiding Light fandom since 1939. This blog is an effort to make it easy to find Guiding Light and especially Manny online. Check back here for her blog, find fanfic previews and fake WSPR newscasts on her YouTube, find podcasts that look back to old shows and audios of her fanfics on Blog Talk Radio, and finally follow her on Twitter and Facebook.

Guiding Light Trivia 14

October 17, 2013

The answers are at the end, but don’t peek. It’s not a Manny thing to do. Find more questions by searching for Trivia in the search box.

Tonight’s trivia challenge is in a slightly different format. Match the children with their biological mothers. Mothers may be used more than once or not at all. Children’s names are names they went by at one time, but may not be their most well known name.

Children

1. Michelle Bauer Santos

2. Chuckie White

3. Chrissy Bauer

4. Hope Winslow

5. Rick Bauer

6. Jude Bauer

7. Peter Lewis

8. Billy Lewis

9. Holly Norris

10. Susan LeMay

11. Bridget Lewis

12. Hillary Bauer

13. Zach Spaulding

14. Hope Bauer

15. Beth Raines

Mothers

A. Maureen Reardon Bauer

B. Claire Ramsey

C. Meta Bauer

D. Holly Norris Reade

E. Leslie Jackson Norris Bauer

F. Mary Reardon

G. Michelle Bauer Santos

H. Harley Davidson Cooper

I. Bridget Reardon

J. Sally Gleason

K. Barbara Norris Thorpe

L. Simone Kinkaid

M. Julie Conrad Bauer

N. Lillian Raines

O. Miss Martha Lewis

P. Trudy Bauer

Q. Amanda Spaulding

Answers: 1.B 2.C 3.D 4.G 5.E 6.H 7.I 8.J While Billy grew up thinking he was Miss Martha’s son, after Kyle Sampson returned they eventually learned that Kyle and Billy were half-brothers on the maternal side because Billy was a product of a war affair between H.B. and Sally and Miss Martha agreed to say he was hers and never tell the truth. 9.K 10.H 11.F Mary Reardon was Matt’s mother too and she was Nola and Maureen’s sister-in-law. 12.L Hillary learned as an adult that her father wasn’t her father, but her step-father was thanks to Bill Bauer’s Canadian affair and then his second life after he let his family believe he was killed in a plan crash.  13.H 14.M Julie was Mike’s wife and she died young. 15.N

I tried not to make this too easy. If it seems like I favored Harley it was because she ended up with a lot of kids with a lot of different last names so it made it a challenge.

Guiding Light Trivia 12

September 29, 2013

This post is based on the Guiding Light questions from:

Genovese, John Kelly, Mark Guncheon, Ellen Howard, and Frank Lovece. Soap Opera Trivia. New York: Beekman House, 1985.

The answers are at the end, but don’t peek. It’s not a Manny thing to do. Find more questions by searching for Trivia in the blog search box.

1. What was the name of H.B.’s wife and the mother of his children?

a. Miss Sarah
b. Miss Martha
c. Miss Tricia
d. Bea H.

2. Trish Lewis’s first husband was who?

a. Andy Norris
b. Ross Marler
c. Justin Marler
d. Fletcher Reade

3. How did Reva Shayne meet the Lewis family?

a. Reva met Josh at college.
b. Reva and Billy were in a car crash.
c. Billy hit Reva with his car while drinking.
d. Reva’s mother was the Lewis family housekeeper.

4. What legal relationship do India von Halkein and Alexandra Spaulding have?

a. India is Alexandra’s biological mother.
b. Alexandra is India’s mother-in-law.
c. Alexandra was India’s step-mother.
d. Alexandra and India are cousins.

5. What crime was Bradley Raines imprisoned for?

a. Punching Alan Spaulding.
b. Beating up Lillian Raines.
c. Stealing from Spaulding Enterprises.
d. Raping step-daughter Beth Raines.

6. Leslie Ann Andrews famously succumbed to Dreaming Death. She  contracted the disease by being bitten by an infected mouse. Where did the mouse come from?

a. Her husband Warren had accidentally brought it home with him when he broke into Spaulding labs to steal information.
b. It was part of an infestation in the kitchen of the Blue Orchid.
c. Leslie Ann was feeding it as part of her job as a nurse at the hospital in the lab.
d. It was a pet of Floyd’s who was her ex-boyfriend.

7. What was Quinton Chamberlain’s birth name?

a. Quinton McCord
b. Quinton Chamberlain
c. Sean Ryan
d. Rhett Butler

8. Leslie Jackson Norris stood trial for her husband Stanley Norris (Holly’s father)’s murder. Who was really responsible?

a. Leslie Jackson Norris
b. Rick Bauer

c. Ken Norris
d. Marion Conway

9. Which of these statements are NOT true about Beth Raines and Phillip Spaulding?

a. They did NOT make love before he married a pregnant Mindy Lewis.
b. They were married on Valentine’s Day.
c. They met when Phillip visited Mindy in the hospital and Beth was her roommate.
d. Neither Beth nor Phillip have ever been declared legally dead.

10. For rather stupid and selfish reasons, Dr. Jim Reardon used an alias when he first came to town. What was it?

a. Dr. Kelly Nelson
b. Dr. Jim Stephens
c. Dr. Jim Bauer
d. Dr. John Smith

Answers: 1.b 2.a Andy is Holly’s brother. 3.d 4.c 5.d 6.a 7.c 8.d the mother of Stanley’s secretary 9.d 10.b And yes d. was a Doctor Who reference.

Guiding Light Trivia 11

September 22, 2013

This post is based on the Guiding Light questions from:

Genovese, John Kelly, Mark Guncheon, Ellen Howard, and Frank Lovece. Soap Opera Trivia. New York: Beekman House, 1985.

The answers are at the end, but don’t peek. It’s not a Manny thing to do. Find more questions by searching for Trivia in the search box.

1. Which of these women was NEVER married to Ed Bauer?

a. Janet Mason
b. Rita Stapleton
c. Holly Norris
d. Leslie Jackson

2. How did Ed incur the hand injury, which until he had an experimental treatment, prevented him from performing surgery?

a. Ed broke it hitting his brother Mike for stealing his wife Leslie.
b. Roger Thorpe poisoned his surgical soap.
c. Ed cut it on a broken glass while drinking.
d. Ken Norris shot Ed because he was jealous over Ken’s wife Janet.

3. Who are Phillip Spaulding’s biological parents?

a. Alan and Elizabeth Spaulding
b. Justin and Jackie Marler
c. Alan Spaulding and Hope Bauer
d. Bradley and Lillian Raines

4. Who was Dr. Claire Ramsey involved with when she first came to Springfield?

a. Fletcher Reade
b. Ed Bauer
c. Dr. Kelly Nelson
d. Alan Spaulding

5. Which of the following towns was NOT used as a setting for Guiding Light before Springfield?

a. Five Points
b. Cedars Rapids
c. Selby Flats
d. None of the above

6. Which of the following is the maiden name of Rick Bauer’s mother?

a. Rita Stapleton
b. Leslie Jackson
c. Janet Mason
d. Holly Norris

7. Which of the following was never married to Mike Bauer?

a. Leslie Jackson
b. Elizabeth Spaulding
c. Julie Conrad
d. Charlotte Waring

8. Alexandra’s son, Nick McHenry’s twin went by the name of Lujack. What was his real name?

a. Brandon Luvonecjek
b. Louis Jackson
c. Jack McHenry
d. Jack Spaulding

9. Which of these famous actors never appeared on Guiding Light?

a. Billy Dee Williams
b. Christopher Walken
c. James Earl Jones
d. Christopher Reeve

10. Which of these famous actresses once starred on Guiding Light?

a. Jobeth Williams
b. Susan Sarandon
c. Lee Grant
d. Jill Clayburgh

Answers: 1.a Janet Mason, who had a torrid affair with Ed, but never married him. 2.d Janet’s husband Ken Norris, mistakenly believed that Janet had resumed her affair with Ed which she had broken off before she married Ken and he shot Ed in anger. 3.b A complicated plot twist had Jackie Marler give birth to son who she was willing to give up in the same hospital where Elizabeth had given birth to a stillborn son. Alan arranged a switch. Elizabeth didn’t know and Alan didn’t know who the biological parents were. 4.c Although she was involved with the other 3 at other times. 5.b 6.b 7.b 8.a  9.d Reeve was on Love of Life. Williams and Jones both played Dr. Jim Frazier. Walken played Mike Bauer as a child when he was credited as Glenn Walken. 10. Jobeth Williams starred as Brandy Sheeloe. The other three appeared on Search for Tomorrow.

Book: Soap Opera Trivia by Editors of Consumer Guide

September 18, 2013

Genovese, John Kelly, Mark Guncheon, Ellen Howard, and Frank Lovece. Soap Opera Trivia. New York: Beekman House, 1985.

I came across this book in an antique shop and I couldn’t resist it. Put together by the Editors of Consumer Guide, it features questions from 37 daytime and nightime soap operas. Each features between 20 and 30 questions, with the answers in the back so it is harder to cheat. They also feature photos from the show, mainly in color. These photos are a variety of sizes some are full slightly oversized pages. The soaps aired between 1960s and 1980s with the storylines stopping around their publication date of 1985. There is also a two page spread of wedding photos.

There are 25 questions specifically about Guiding Light and a wide variety of photos including a full color shot of the complete Bauer family circa 1970 and my beloved Kelly and Morgan’s wedding. Plus some great shots from other soaps from Steve and Betsy’s wedding portrait to Lucinda with the original Lily and lots more rare shots.

Soap Operas included are:

  • All My Children (1970 – )
  • Another World (1964 – 1999 )
  • As the World Turns (1956 – 2010)
  • Berrenger’s (1985)
  • The Best of Everything (1970)
  • Capitol  (1982 – 1987 )
  • Dallas (1978 – 1991)
  • Dark Shadows (1966 – 1971)
  • Days of Our Lives (1965 – )
  • The Doctors (1963 – 1982)
  • Dynasty (1981 – 1989)
  • The Edge of Night (1956 – 1975)
  • Falcon Crest (1981- )
  • Flame in the Wind/ A Time for Us (1964 – 1966)
  • Flamingo Road (1981 – 1982)
  • From These Roots (1958 – 1961)
  • General Hospital (1963 -)
  • Guiding Light (1937 – 2009)
  • How To Survive A Marriage (1974 – 1975)
  • Knots Landing (1979- 1993)
  • Love is a Many Splendored Thing (1967  -1973)
  • Love of Life (1951 – 1980)
  • Loving (1983 – 1995)
  • Mary Hartman, Mary Hartman (1976 – 1978)
  • One Life to Live (1968-)
  • Peyton Place (1964 – 1969)
  • Rituals (1984 – 1985)
  • Ryan’s Hope (1975 – 1989)
  • Santa Barbara (1984 – 1993)
  • Search for Tomorrow (1951 – 1986)
  • The Secret Storm (1954 – 1974)
  • Texas (1980 – 1982)
  • Where the Heart Is (1969 – 1973)
  • A World Apart (1970 – 1971)
  • The Young and the Restless (1973- )

Guiding Light Trivia Roundup 1

February 4, 2013

Occasionally over the years I do a post of Guiding Light Trivia. This time I’m going to round up all 10 so you can find them easily. Hope you enjoy the trivia and considering I wrote most of them over 3 years and didn’t double check each time I only reused 2 questions out of a hundred. Can you spot them?

Guiding Light Trivia 1 – A collection edited from questions that originally appeared in CBS Soaps in Depth.
https://glmanny.wordpress.com/2010/02/24/guiding-light-trivia/

Guiding Light Trivia 2 – Questions that range from which couples have married on Valentine’s Day to what happened to Roxie Shayne.
https://glmanny.wordpress.com/2010/04/14/gl-trivia-part-2/

Guiding Light Trivia 3 – Questions that range from my favorite Manny trivia question to what H.B. stood for.
https://glmanny.wordpress.com/2010/06/13/gl-trivia-part-3/

Guiding Light Trivia 4 – Felt a tad grumpy about some stupid on screen happenings, watch me lance them with clever trivia questions.
https://glmanny.wordpress.com/2010/11/24/gl-trivia-part-4/

Guiding Light Trivia 5 – These questions tend to center around the diner and Company.
https://glmanny.wordpress.com/2011/03/02/gl-trivia-part-5/

Guiding Light Trivia 6 – These questions were all mentioned in my blog shortly before this batch came out.
https://glmanny.wordpress.com/2011/04/05/gl-trivia-part-6/

Guiding Light Trivia 7 – Politics and recasts are the focus of these trivia questions.
https://glmanny.wordpress.com/2011/08/14/gl-trivia-part-7/

Guiding Light Trivia 8 – What’s in a name? A lot of cool trivia questions.
https://glmanny.wordpress.com/2012/03/30/gl-trivia-part-8/

Guiding Light Trivia 9 – A couple of sparking questions inspired a Bizzy theme, questions about Bill Lewis and Lizzie Spaulding.
https://glmanny.wordpress.com/2012/08/13/gl-trivia-part-9/

Guiding Light Trivia 10 – A mishmash of questions.
https://glmanny.wordpress.com/2013/02/03/gl-trivia-part-10/

GL Trivia Part 10

February 3, 2013

The answers are at the end, but don’t peek. It’s not a Manny thing to do.

1. What is Billy Lewis’s favorite book?

a. Lost Pueblo by Zane Grey
b. The Guiding Light by Rev. Ruthledge
c. Down Long Hills by Louis Lamour
d. Riders of the Purple Sage by Zane Grey

2. Who served as the flower girl at Beth and Phillip’s 1991 wedding?

a. Marah Lewis
b. Michelle Bauer
c. Marina Cooper
d. Lizzie Spaulding

3. Although they didn’t often mention it, what odd thing Phillip’s adoptive mother and his long term love have in common?

a. Their first name was the same.
b. They were both professional photographers.
c. The both wore a lot of sweaters.
d. They both married Rick.

4. Which of the following characters was never recast?

a. Billy Lewis
b. Lillian Raines
c. Roger Thorpe
d. Hope Bauer

5. At some point, Michelle Bauer Santos dated all of the following except:

a. Her cousin J
b. Danny’s cousin Tony
c. An angel named Zachary
d. A long lost son/ward of Roger Thorpe

6. Although Michael O’Leary is who the vast majority of fans first think of as Rick Bauer, which number Rick was he?

a. 1
b. 2
c. 5
d. 9

7. The Guiding Light was first represented on the show by what symbol:

a. Lighthouse
b. Evening Star
c. Lamp in the Window
d. Replica of Statue of Liberty

8. The mysterious death of Annabelle Simms’s mother happened during a fishing trip attended by Bill Bauer, Henry Chamberlain, Tom Reardon, H.B. Lewis, etc. Where were they fishing?

a. Springfield Lake
b. Cross Creek
c. Lake Goshen
d. Lake Elizabeth

9. Bill Bauer died (for real) due to the following cause:

a. pushed out of apartment window
b. plane crash
c. drowned in lake by the docks
d. hit on head by a rock

10. What was Trudy Bauer’s real legal first name?

a. Trudy
b. Meta
c. Gertrude
d. Judy

Answers:

1.d 2.b 3.a 4.b 5.d 6.c 7.c 8.d 9.a 10.c


%d bloggers like this: