Guiding Light Trivia 18

Another entry of trivia questions series. The answers are at the end, but don’t peek. It’s not a Manny thing to do. Find more questions by searching for Trivia in the search box.

1. Who was Vanessa Chamberlain’s maid of honor at her first wedding to Billy Lewis?

a. Maureen Reardon
b. Jenna Bradshaw
c. Holly Norris
d. Trish Lewis

2. Rick Bauer and Mindy Lewis first declared their love for each during a dance at a major event. What was it?

a. Nola and Quint’s Civil War Style Engagement Ball.
b. Masquerade Ball to Welcome Alexandra Spaulding to Town
c. Four Musketeers Prom
d. Founder’s Day Party

3. Olivia Spencer received Gus Aitoro’s heart. Earlier Rick Bauer also had a heart transplant. Whose heart did Rick receive?

a. Richard Winslow
b. Jeffery O’Neill
c. Bill Bauer
d. Maureen Reardon Bauer

4. Which of the following was NOT a name used by the Cooper family diner?

a. Wheels and Meals Diner
b. 5th Street Diner
c. Farley’s Diner
d. Cooper Diner

5. Before Shayne Lewis overnight became an instant baseball wonderkid, he was obsessed with another sport. What was it?

a. LaCrosse
b. Soccer
c. Basketball
d. Swimming

6. Besides her mother Calla, Jessie Matthews had two blood relatives who were long time residents of Springfield. Who were they?

a. Reva Shayne Lewis and Hawk Shayne
b. Ross Marler and Justin Marler
c. Lillian Raines and Beth Raines
d. Alan Spaulding and Phillip Spaulding

7. Which of these ladies was NOT ever married to Phillip Spaulding?

a. Mindy Lewis
b. Chelsea Reardon
c. India Von Halkein
d. Beth Raines

8. What two ladies showed up in the same dress (copied from a famous movie) at Nola and Quint’s engagement party?

a. Reva Shayne and Vanessa Chamberlain
b. Vanessa Chamberlain and Nola Reardon
c. Mindy Lewis and Beth Raines
d. Hillary Bauer and Katie Parker

9. During the 1980s I eagerly awaited a special visitor who returned each year at Christmas time. Who was it?

a. Santa Nick
b. Kris Kringle
c. Mike Bauer
d. Miss Martha Lewis

10. Where did Ben Warren live when he first came to town?

a. Towers Hotel
b. Reardon Boarding House
c. Beacon Hotel
d. Marler Carriage House

1.d 2.b 3.a 4.c 5.d 6.c 7.b 8.b 9.a 10.a

Robansuefarm is the handle of one of Manny and Guiding Light‘s biggest fans following in her family’s footsteps of Guiding Light fandom since 1939. This blog is an effort to make it easy to find Guiding Light and especially Manny online. Check back here for her blog, find fanfic previews and fake WSPR newscasts on her YouTube, find podcasts that look back to old shows and audios of her fanfics on Blog Talk Radio, and finally follow her on Twitter and Facebook.

Tags: , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


%d bloggers like this: